Як приготувати ліниві пиріжки з зеленою цибулею та яйцем на швидку руку

Ліниві пиріжки як і багато інших «лінивих» страв займають мінімум часу і під силу абсолютному будь-кому, навіть початківцю-кулінару. Тут не потрібно нічого місити, розкочувати і ліпити, просто змішати і посмажити, як млинцы.

Класичне поєднання зеленої цибулі та вареного яйця підходить для таких пиріжків ідеально, хоча ви можете сміливо додавати будь-які інші інгредієнти: крабові палички,  шинку чи ковбасу. До таких пиріжків добре підійде сметана, грецький йогурт, сир, томатний соус або навіть паштет.

250 г кефіру

1 яйце

180 г борошна

2 варені яйця

50 г зеленої цибулі

1/4 ч. л. солі

1/2 ч. л. соди

олія для смаження

Змішати кефір, яйце та щіпку солі, ввести соду та перемішати, щоб загасити її.

Додати борошно і перемішати до однорідного стану – повинно вийти тісто за текстурою, як густа сметана.

3'єднати нарізані варені яйця та зелену зелену цибулю, додати до тіста і ще раз добре перемішати.

Добре розігріти масло в товстостінній сковороді, виставити середньо-слабкий вогонь і викласти столовою ложкою тісто, формуючи млинці, що нагадують за формою пиріжки. Смажити з двох сторін до рум'яного кольору, після чого викласти на паперовий рушник, щоб увібралося зайве масло. Подавати гарячими, смачного!

Вас це може зацікавити: Млинці на сніданок без борошна - легко і дуже смачно

Картопляні оладки зі шпинатом, запечені в духовці

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист