Пропонуємо приготувати корисну та смачну закуску, яку можна взяти на роботу, на пікнік чи поставити на святковий стіл. Ніжний кус-кус з не менш ніжною скумбрією та яскравими нотками у вигляді каперсів «упакуємо» в стиглі соковиті помідори. Смачні та ефектна закуска, яка додасть вам енергії.
4 помідори
60 г кус-кусу
100 мл води
100 г відвареної або запеченої скумбрії
10 г маринованих каперсів
8-10 листочків базиліку
сіль та перець за смаком
Відварити або запекти свіжу скумбрію до готовності.
Зрізати «кришечки» помідорів і акуратно вийняти м'якоть ложкою. Насіння видалити, а тверді частини дрібно нарізати.
Залити окропом кус-кус і залишити на 10 хвилин для набухання
Скумбрію розім'яти виделкою, змішати з готовим кус-кусом, каперсами, нарізаною м'якоттю помідорів та листям базиліку. Посолити, поперчити.
Підготовлені помідори наповнити сумішшю, що вийшла, і прикрасити базиліком.
Вас це може зацікавити: Фаршировані печериці з секретом
Запечена цибуля з сальсою з волоського горіха – проста і стильна закуска