Як приготувати фаршировані помідори з кус-кусом і скумбрією

Пропонуємо приготувати корисну та смачну закуску, яку можна взяти на роботу, на пікнік чи поставити на святковий стіл. Ніжний кус-кус з не менш ніжною скумбрією та яскравими нотками у вигляді каперсів «упакуємо» в стиглі соковиті помідори. Смачні та ефектна закуска, яка додасть вам енергії.

4 помідори

60 г кус-кусу

100 мл води

100 г відвареної або запеченої скумбрії

10 г маринованих каперсів

8-10 листочків базиліку

сіль та перець за смаком

Відварити або запекти свіжу скумбрію до готовності.

Зрізати «кришечки» помідорів і акуратно вийняти м'якоть ложкою. Насіння видалити, а тверді частини дрібно нарізати.

Залити окропом кус-кус і залишити на 10 хвилин для набухання

Скумбрію розім'яти виделкою, змішати з готовим кус-кусом, каперсами, нарізаною м'якоттю помідорів та листям базиліку. Посолити, поперчити.

Підготовлені помідори наповнити сумішшю, що вийшла, і прикрасити базиліком.

Вас це може зацікавити: Фаршировані печериці з секретом

Запечена цибуля з сальсою з волоського горіха – проста і стильна закуска

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист