Фаршировані печериці з секретом

Капелюшки печериць – як тарілочки, в які так і хочеться щось покласти і запекти. Це може бути м'ясний фарш або овочі, шинка чи сир – закуска вийде смачною в будь-якому випадку. 

У цьому рецепті весь секрет у начинці: крім курки та сиру там є панірувальні сухарі, які надають начинці щільності. Вона тримає форму і не розвалюється, тому її можна покласти досить багато – з гіркою.

4 великих печериці

50 г твердого сиру

75 г відвареної курки

2 ст. л. панірувальних сухарів

1 гілочка селери або петрушки

2 ст. л. бульйону чи води

1 ст. л. оливкової олії

сіль та перець за смаком

У печериць видалити ніжки і дрібно їх нарізати, а капелюшки відкласти.

Дрібно нарізати відварену курку, сир натерти на дрібній тертці та трохи відкласти для прикраси. Селеру дрібно нашинкувати.

Ніжки грибів і селеру обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору. Додати курку, сир, панірувальні сухарі, посолити й поперчити, влити бульйон та розмішати.

Нафарширувати капелюшки і збризнути оливковою олією. Запікати при температурі 180°С протягом 15-20 хвилин – залежно від величини грибів.

Вас це може зацікавити: Оригінальний жульєн: смачніший, ніж з куркою

Рецепт ситного і ароматного супу з лісовими грибами і домашнім майонезом

Гриби лисички: як правильно збирати, купляти і готувати

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист