Оригінальний жульєн: смачніший, ніж з куркою

Цю ніжну грибну закуску багато хто вважає улюбленою стравою. Особливо вона підходить, коли хочеться смачної, ситної, але водночас вишуканої їжі. Саме тому в рецепті крім грибів є ще й картопля. А  замість звичних печериць можна використати будь-які інші гриби.

350 г грибів

1 цибулина

200 г картоплі

100 мл молока

50 мл вершків 25-30%

2 ст. л. олії

50 г твердого сиру

сіль та мускатний горіх за смаком

Гриби та цибулю нарізати дрібним кубиком, картоплю – крупнішим.

Злегка обсмажити цибулю на 1 ст. л. рослинної олії, додати гриби і смажити до готовності. Окремо обсмажити до готовності картоплю на 1 ст. л. рослинної олії, потім з'єднати з грибами.

Додати молоко, вершки, сіль та мускатний горіх, тушкувати все разом 5 хвилин.

Викласти жульєн у форму для запікання, посипати натертим сиром і поставити в розігріту до 220°С духовку на 5-7 хвилин. Подавати гарячим.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист