З настанням весни багато хто з нас замислюється про здорове і підтягнуте тіло. А яке гарне тіло без здорової їжі? Пропонуємо звернути увагу на дуже цікаву і водночас просту страву – салат з рожевою редькою та медом.
Чи чули ви колись про рожеву редьку? Цей унікальний коренеплід яскраво-рожевого кольору можна знайти практично на будь-якому овочевому ринку. Якщо побачили – беріть! І готуйте цей салат – він стане одним з ваших найулюбленіших.
20 г руколи
30 г салату айсберг
50 г винограду без кісточок
50 г рожевої редьки
30 г авокадо
10 г редиски
50 г огірків
1 ст. л. меду
1 ч. л. лимонного фрешу
2 ст. л. оливкової олії
Сіль за смаком
Велике листя салату порвати на менші фрагменти. Виноград розрізати навпіл. Редьку, редиску та огірок нарізати тонкими кружальцями. Авокадо – шматочками.
Для заправки змішати мед, лимонний фреш та оливкову олію. З'єднати всі інгредієнти салату, перемішати, полити заправкою і посолити. Смачний вітамінний салат готовий!