Піцетта з печерицями – рецепт смачної оригінальної страви

Чим відрізняється піца від піццети? Нічим, крім розміру. Піцетта – мініатюрний варіант піци, і він зручний тим, що можна до нескінченності експериментувати з начинкою.

130 мл води

4 г сухих дріжджів

200 г борошна

1 ст. л. оливкової олії

по щіпці солі та цукру

1 маленька червона цибулина

50 г сиру або 5 скибочок

50 г пасти або томатного соусу

2 печериці                

У теплу воду додати цукор, ввести дріжджі та залишити на 10-15 хвилин, щоб вони активізувалися (якщо шапочка дріжджів не підніметься, замініть дріжджі та повторіть цей крок).

Влити суміш до просіяного борошна, додати сіль і оливкову олію. Замісити тісто, накрити плівкою і залишити на годину в теплому місці, щоб тісто піднялося.

Цибулю розрізати вздовж навпіл і тонко нашаткувати. Печериці нарізати слайсами, а сир – на п'ять частин.

Тісто розділити на п'ять частин та довільно сформувати на папері для випікання піци діаметром 10 см. Змастити кожну томатним соусом, викласти цибулю та печериці, накрити шматочком сиру.

Випікати у максимально розігрітій духовці до готовності тіста.

Вас це може зацікавити: Млинці на сніданок без борошна - легко і дуже смачно

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист