Оригінальна порційна подача кабачків у вигляді рулетиків ідеально підходить для перекусу і фуршетного столу.
400 г курячої грудки
1 великий кабачок
5-6 помідорів чері
2 ст. л. оливкової олії
сіль, спеції за смаком
кілька гілочок розмарину
Філе дуже тонко відбити та розділити на 6 частин.
Кабачок нарізати овочечисткою на довгі тонкі смужки. На кожну викласти куряче філе, посолити, додати спеції та скрутити в рулетики.
Змастити форму для випічки оливковою олією, покласти розмарин, а зверху рулетики.
Викласти між ними помідори чері і змастити зверху все оливковою олією.
Запікати впродовж 40 хвилин при температурі 220°С. Вийняти форму з духовки та дати постояти 10-15 хвилин.
Вас це може зацікавити: Як приготувати ліниві пиріжки з зеленою цибулею та яйцем на швидку руку
Спаржа зі смаженою куркою й оригінальним соусом - рецепт смачної страви на вечерю