Спаржа зі смаженою куркою й оригінальним соусом - рецепт смачної страви на вечерю

Хочете страву у якій поєднується смачне і корисне? Легко! Ніжна спаржа, солодкувата морква, соковите м’ясо й фета нікого не залишать байдужим.

Інгредієнти: на 2 порції

4 курячі стегенця

заморожена спаржа (кілька стебел)

80 г моркви

100 г сиру фета

соєвий соус

20 г вершкового масла

1/2 ст. л. винного оцту

2 ст. л. оливкової олії

сіль, перець

Курячі стегенця посолити, поперчити, обсмажити на оливковій олії з обох боків, додавши на сковороду трохи соєвого соусу.

Відварити моркву, почистити. Поєднати з фетою. Посолити, поперчити, додати 1 ст. л. оливкової олії та 1/2 ст. л. винного оцту. Перебити блендером.

У сковорідку, де смажилася курка, додати вершкове масло і обсмажити на ньому спаржу (2-3 хв).

Викласти на тарілку соус з моркви та фети, зверху покласти спаржу та курячі стегна.

Вас це може зацікавити: Овочі гриль, запечені в духовці – швидкий і легкий рецепт на обід чи вечерю

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист