Хочете страву у якій поєднується смачне і корисне? Легко! Ніжна спаржа, солодкувата морква, соковите м’ясо й фета нікого не залишать байдужим.
Інгредієнти: на 2 порції
4 курячі стегенця
заморожена спаржа (кілька стебел)
80 г моркви
100 г сиру фета
соєвий соус
20 г вершкового масла
1/2 ст. л. винного оцту
2 ст. л. оливкової олії
сіль, перець
Курячі стегенця посолити, поперчити, обсмажити на оливковій олії з обох боків, додавши на сковороду трохи соєвого соусу.
Відварити моркву, почистити. Поєднати з фетою. Посолити, поперчити, додати 1 ст. л. оливкової олії та 1/2 ст. л. винного оцту. Перебити блендером.
У сковорідку, де смажилася курка, додати вершкове масло і обсмажити на ньому спаржу (2-3 хв).
Викласти на тарілку соус з моркви та фети, зверху покласти спаржу та курячі стегна.
Вас це може зацікавити: Овочі гриль, запечені в духовці – швидкий і легкий рецепт на обід чи вечерю