Ви тільки спробуйте, як це все швидко і просто, а ще й смачно! Про користь можна навіть не говорити. Напевно, всі знають, що морська капуста – джерело вітамінів та корисних елементами, які так необхідні нашому організму.
250 г морської капусти
150 г пекінської капусти
1 банка консервованої кукурудзи
300 г стейку запеченого лосося або будь-якої риби
оливкова олія, винний оцет, сіль, перець за смаком
Приготуйте заздалегідь стейк із лосося. Для цього слід запекти рибу у духовці 25-30 хвилин при температурі 180°С. Дати рибі охолонути й поламати її на шматочки.
Пекінську капусту нашинкувати невеликими шматочками. З'єднати з морською капустою, лососем та кукурудзою.
Для заправки змішати оливкову олію та оцет. Полити салат, посолити, поперчити, добре перемішати.
Вас це може зацікавити: Рецепт смачного морквяного салату з найпростіших інгредієнтів