Вінегрет по-новому: зі свіжим огірком та квашеною капустою

З початком холодів настає момент, коли хочеться просто ситної та корисної страви. Вінегрет – чудове для такого випадку рішення! Картопля та морква дають цьому салату щільність, буряк – насичений смак, свіжий огірок – легкість, а квашена капуста – корисні для зимового сезону вітаміни.

1 картоплина

1 морквина

1 буряк

1 свіжий огірок

150 г квашеної капусти

3 ст. л. рослинної олії

сік 1/2 лимона (за бажанням)

зелень, сіль, спеції за смаком

Відварити до готовності картоплю, моркву та буряк або запекти їх у духовці, нарізати кубиком. Так само нарізати й огірок.

Змішати все, крім буряка, і заправити олією. Буряк заправити олією в окремому посуді, щоб він не сильно забарвив інші овочі.

Перед подачею на стіл об’єднати всі інгредієнти, посолити, додати зелень, спеції і сік лимона.

Вас це може зацікавити: Рецепт смачного морквяного салату з найпростіших інгредієнтів

Як приготувати вітамінний і смачний буряковий песто

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист