Рецепт смачного морквяного салату з найпростіших інгредієнтів

У рослинних продуктах міститься безліч вітамінів, мінералів, клітковини та інших речовин, необхідних для правильного функціонування нашого організму. Сьогодні ділимося простим і швидким у приготуванні рецептом салату з моркви.

350 г свіжої моркви

35 г ізюму

кілька гілочок петрушки

Інгредієнти для соусу:

35 г пасти тахіні

35 мл або 2 ч. л оливкової олії

3 г свіжого імбиру

1 зубок часнику

25 г соєвого соусу (або води)

30 г лимона/лайма

6 г меду

за бажанням: мускатний горіх, сіль

кунжут для прикрашання

Натерти моркву на тертці для корейської моркви і скласти у миску. Додати до неї попередньо замочені в окропі родзинки та дрібно порубану петрушку.

Для приготування соусу віджати сік лимона, часник та імбир подрібнити. Всі інгредієнти викласти в блендер і збити до однорідного стану.

Влити заправку до моркви і ретельно перемішати. Викласти салат на тарілку і за бажанням прикрасити кунжутом.

Соєвий соус можна легко замінити на воду та посолити смаком. А для збагачення палітри смаків додайте дрібку мускатного горіха.

Вас це може зацікавити: Як приготувати вітамінний і смачний буряковий песто

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист