Рецепт тарту з буряком, козячим сиром та фундуком

Буряки та сир – дуже цікаве поєднання. Смакую буряк і з горіхами. Якщо обєднати всі ці три інгредієнти і приготувати з ними тарт, вийде оригінальна і надзвичайно смачна страва.

Для тіста:

250 г борошна

100 г вершкового масла

30 г моцарели

1 яйце

10-15 мл молока або води

сіль

Для начинки:

250 г відвареного буряка

150 г козячого сиру

1 яйце

150 мл жирних вершків

жменя фундука

Змішати борошно та масло, щоб вийшла крихта. Загорнути в харчову плівку і відправити в холодильник на 30 хвилин.

Розкачати тісто, викласти в змащену вершковим маслом форму. Поставити в розігріту до 180°С духовку на 10-15 хвилин.

Викласти зверху порізаний на тонкі слайси буряк і м'який козячий сир.

Яйце збити із вершками. Посолити, поперчити. Вилити на тарт. Посипати рубаним фундуком і відправити до духовки на 30-45 хвилин.

Після того, як дістали тарт із духовки, дайте йому трохи охолонути.

Вас це може зацікавити: Рецепт пісочного печива: смачний десерт за 15 хвилин

Тарт татен з коренеплодів – бюджетна і проста страва, що виглядає святково

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист