Рецепт пісочного печива: смачний десерт за 15 хвилин

Хочеться чогось солоденького і легкого в приготуванні? Давайте спечемо це чудове печиво. У нього м'яка і ніжна текстура та приємний солодкий аромат.

115 г вершкового масла кімнатної температури

1 яйце

150 г цукру

250 г борошна

1/2 ч. л. соди

Для обсипання: 50 г цукру + 1 ч. л. кориці

З'єднати масло, яйце, цукор і збити міксером на великій швидкості, поки суміш не стане світлою та повітряною.

Просіяти борошно та соду.

Ввести сухі інгредієнти у рідку суміш, перемішати до рівномірного з'єднання компонентів. Накрити харчовою плівкою та прибрати в холодильник на 1 годину.

Розігріти духовку до 180 °С. Застелити деко папером для запікання. З тіста скачати кульки, обваляти в суміші із цукру та кориці. Викласти на лист і злегка придавити (відстань між кульками має бути приблизно 5 см). Випікати 13-14 хвилин.

Дати злегка охолонути на деку і перекласти на тарілку.

Вас це може зацікавити: Рецепт ватрушок у карамельному соусі з мандаринами та шоколадом

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист