Хочеться чогось солоденького і легкого в приготуванні? Давайте спечемо це чудове печиво. У нього м'яка і ніжна текстура та приємний солодкий аромат.
115 г вершкового масла кімнатної температури
1 яйце
150 г цукру
250 г борошна
1/2 ч. л. соди
Для обсипання: 50 г цукру + 1 ч. л. кориці
З'єднати масло, яйце, цукор і збити міксером на великій швидкості, поки суміш не стане світлою та повітряною.
Просіяти борошно та соду.
Ввести сухі інгредієнти у рідку суміш, перемішати до рівномірного з'єднання компонентів. Накрити харчовою плівкою та прибрати в холодильник на 1 годину.
Розігріти духовку до 180 °С. Застелити деко папером для запікання. З тіста скачати кульки, обваляти в суміші із цукру та кориці. Викласти на лист і злегка придавити (відстань між кульками має бути приблизно 5 см). Випікати 13-14 хвилин.
Дати злегка охолонути на деку і перекласти на тарілку.
Вас це може зацікавити: Рецепт ватрушок у карамельному соусі з мандаринами та шоколадом