Це найпростіше, що ви можете приготувати вранці. Так, омлет запікається 20 хвилин. Але за цей час ви можете спокійно зібратися на роботу і переробити безліч справ.
До того ж з інгредієнтів можна використовувати абсолютно все, що лежить в холодильнику. Головне – не боятися експериментувати.
Інгредієнти на 2 порції:
4 яйця
2 ст. л. рікоти
2 ст. л. грецького йогурту
50 г шинки (або будь-яке м'ясо, що залишилося після вечері)
4-6 шт. шампіньйонів
4 шт. помідорів чері
маринований огірочок та рубана петрушка для подачі
Збити яйця, йогурт та рікоту.
У дві невеликі формочки викласти порізані шинку, печериці, чері. Залити яєчною сумішшю.
Відправити в духовку, розігріту до 180°С на 20-25 хвилин.
Подавати з маринованим огірком та рубаною петрушкою. Смачного!