Брюсельська капуста з сиром за рецептом Джеймі Олівера – страва, яка сподобається всім

Не всім подобається брюссельська капуста – вона корисна, але досить специфічна. Втім, відомий британський шеф Джеймі Олівер переконаний: якщо ви не любите цей вид капусти, ви просто не вмієте її готувати. Саме час виправити ситуацію.

Інгредієнти на 2 порції:

300 г брюссельської капусти

2 зубчики часнику

30 г мигдалю або фісташок

1 гранат

5 ст. л. зернистого сиру

Брюссельську капусту покласти в друшляк, опустити в окріп на 1 хвилину, потім одразу опустити в крижану воду на 1 хвилину. Злити воду, дати трохи просохнути і розрізати на половинки.

Часник порізати тонкими кружальцями, горіхи потовкти у ступці або дрібно порізати.

З половини граната видавити сік, з другої половини дістати насіння.

У сковороді розігріти олію, обсмажити брюссельську капусту хвилини 3-4, потім додати ще трохи олії та часник. Обсмажувати ще хвилину.

Викласти на тарілку сир, зверху капусту, посипати насінням граната, збризнути гранатовим соком і посипати горішками.

Вас це може зацікавити: Рецепт телячого язика на подушці з броколі

Спаржа зі смаженою куркою й оригінальним соусом - рецепт смачної страви на вечерю

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист