Як приготувати пасту з мітболами у вершковому соусі

Хочеться смачної, ситної і бюджетної страви одночасно? Ми знаємо, що вам запропонувати! Паста з мітболами і грибами готується дуже швидко, а смакує неймовірно.

Інгредієнти:

550 г фаршу

300 г пасти

приправи – орегано, розмарин, фенхель – по 1 ч.л.

2 ч. л. гірчиці

150 г печериць

500 мл молока

пучок петрушки

Фарш замішати з приправами, гірчицею, сіллю та перцем. Сформувати маленькі м'ясні кульки (формувати кульки буде легше, якщо намочити руки звичайною водою).

Обсмажити їх на невеликій кількості рослинної олії до утворення коричневої скоринки.

Нарізати гриби і додати їх до мітболів. Влити в сковорідку молоко і на маленькому вогні тушкувати хвилин 7.

Відварити пасту і додати в сковорідку до мітболів та соусу.

Перемішати, розкласти по тарілках, посипати зеленню та свіжозмеленим перцем.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист