Названо 10 видів продуктів з нульовою калорійністю – можна їсти і худнути

На перетравлювання і засвоєння цих продуктів організм витрачає більше калорій, ніж отримує.

Для тих хто дотримується дієти й підраховує калорії, ця інформація важлива в першу чергу. Вживати наступні продукти харчування можна без докорів сумління і зважування. Хоча почуття міри ніхто не відміняв. Адже, наприклад, надто велику кількості клітковини організм просто не в змозі перетравити.

Помідор. Це майже одна вода і клітковина, тому набирати вагу просто немає на чому. Якщо тільки у вас немає синдрому подразненого кишечника і не почне роздувати від газів через велику кількість з’їдених томатів.

Листовий салат. Що може бути простіше зеленого листя? Між тим, воно багате антиоксидантами, які запобігають раку товстої кишки та внутрішніх органів.            

Огірки. Якщо води немає, але мучить спрага, огірок чудово може її вгамувати. Крім води він мстить багато вітамінів та антиоксидантів, які підтримують здоров’я організму й сприяють схудненню.

Селера. 75% цього овоча – вода, решта 25% – клітковина. Селера прискорює метаболізм, роблячи нас стрункішими, вітаміни С і К підтримують імунітет, а  антиоксиданти служать для профілактики раку.

Грейпфрут. Джерело антиоксидантів, зокрема тих, які запобігають раку товстої кишки та шлунку. Містить пектин, який запобігає захворюванням серця та кровоносних судин. Прискорює обмін речовин і розганяє метаболізм, знижуючи рівень холестерину та ризик інсульту.

Броколі. Завдяки лютеїну запобігає проблемам із кровообігом і серцем. Джерело  антиоксидантів і вітамінів.

Чорна кава. Практично не містить калорій, якщо пити без молока та цукру. Окрім прискорення обміну речовин, кава запобігає діабету, хворобі Паркінсона та раку печінки.

Йогурт. У ньому містяться пробіотики, які допомагають організму перетравлювати їжу, засвоювати корисні речовини, виводити токсини. Тим самим вони сприяють поліпшенню імунітету і попереджають ожиріння.

Яблука та апельсини. Яблука – джерело пектину, який підтримує процеси травлення та обмін речовин, а апельсини – вітамін С, що забезпечує стійкий імунітет. Обидва фрукти містять велику кількість клітковини.

Вас це може зацікавити: 5 помилок у вранішньому розпорядку дня, через які ви не зможете схуднути

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист