Ходимо на побачення і не миємо підлогу: що можна і чого не можна робити в п’ятницю

Усі знають, що пятниця, 13-е – поганий день, на який бажано взагалі нічого не планувати. А що ми знаємо про пятницю взагалі? Що потрібно робити, від чого краще утриматися? І взагалі – як себе поводити, щоб потім про це не пошкодувати?

Які дії принесуть користь

Цей день сприятливий для догляду за собою – можна робити різні  косметичні процедури.

Вважається, що той, хто обрізає у п'ятницю нігті, буде багатим. Тому не зайвим буде  записатися на манікюр.

Плануйте побачення – приємно проведе час з коханою людиною. Якщо вже є друга половинка, влаштуйте затишний романтичний вечір.

Навіть у найнереальніших ідей, які приходять в голову у п'ятницю, є шанс. Не ігноруйте їх – вони можуть стати поштовхом до нової справи чи хобі, яке зможете монетизувати.

Що не принесе користі

Не варто у п'ятницю починай нову справу – вона буде невдалою. Але планувати, обдумувати, зважувати «за» і «проти» можна.

Не купайте дитину – буде неспокійно спати.

Не змінюйте місце проживання – на новому буде багато проблем.

Не плануйте гучну вечірку вдома і відмовляйтесь, якщо запрошують вас, щоб потім не довелося плакати.

Не копайте землю, не обробляйте – дайте їй у цей день спокій. Інакше рослини хворітимуть і на гарний врожай можна не розраховувати.

Не міняйте постільну білизну – будуть снитися жахіття.

Не розповідайте про свій п’ятничний сон. Все приємне зазвичай збувається. Але якщо цим з кимось поділитися, можна злякати удачу. З поганими снами навпаки: якщо розповісти – збудеться.

Не мийте підлогу, якщо не хочете посваритися з членами родини. Вважається, що своїми діями ви можете «вимити» когось із дому – він просто гуркне дверима, нічого не сказавши.

Раніше ми розповідали про те, що буде, якщо загубити або знайти ювелірну прикрасу

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист