8 прикмет про ювелірні прикраси: ви впевнені, що знаєте, що вони означають?

З прикрасами пов'язано багато прикмет. Загубити, знайти, зіпсувати – кожна з них має своє значення. Про деякі з них знають не всі. А є прикмети, які взагалі трактуються неправильно. Давайте розберемося, що до чого.

Сережки

Загубити.  Що може бути хорошого, коли щось втрачаєш? Але у випадку з сережкою є нюанси. Загубити сережку з правого вуха – означає зустріти найближчим часом своє кохання для одинокої дівчини і розлучення для заміжньої. З лівого – непорозуміння у сім’ї та фінансові проблеми. Обидві – вдасться владнати особисте життя.

Знайти. Срібна знахідка – буде успіх у справах, які розпочали нещодавно. Золота знахідка обіцяє зустріч з людиною, яка зможе багато чому навчити або ж стане покровителем.

Каблучка

Загубити. Якщо вона загубилася або випала з рук – це символ втрати (розлучення), сварки, неприємної звістки. Проте є оптимісти, які вважають, що це символ закінчення неприємностей та початок нового, приємного етапу в житті.

Знайти. Це означає, що слід чекати на позитивні зміни в житті. Знайдена каблучка обіцяє тим, хто у шлюбі, поповнення в сім’ї, а неодруженим – найближчим часом створити сім’ю. І всім – успіх у справах, особливо якщо вони стосуються фінансів.

Приміряти. Експерти не радять давати міряти каблучку. Вірять, що з людиною, яка її вдягне, можуть зіпсуватися стосунки. А ще – якщо в цієї людини недобрі наміри і погана енергетика, вона може зурочити. Якщо ж не зручно відмовити, хоча б не передавайте з рук в руки (так передасте свою долю) – просто покладіть прикрасу на стіл.

Загубити камінець з каблучки. Одинокі скоро знайдуть свою половинку і вступлять у шлюб. А от для сімейних не дуже гарна новина: камінець натякає на те, що руйнуються стосунки.

Намисто та ланцюжки

Порвати. Не варто засмучуватись – скоріш за все, ви розірвали якесь коло, з якого нарешті знайдеться вихід!

Розсипати намистини. Очікуються серйозні витрати. Аби їх уникнути, якнайшвидше слід все зібрати.

Раніше ми розповідали про прикмети, які вказують, що на вас чекають неприємності

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист