Не ігноруйте ці прикмети: вони вказують на неприємності й небезпеку

Ми радимо іншим не звертати на це уваги. Але самі зазвичай ретельно відстежуємо прикмети, які передаються з покоління в покоління і натякають на те, що слід готуватися до неприємностей.

Несподівано  згасла лампочка. «Згаснуть» стосунки між партнерами.

Розбилося фото в рамці. Тому, хто на фото, слід готуватися до неприємностей. Також він може отримати травми.

Упав карниз зі шторами. Наші предки вважали, що вікно – портал в інші світи, а штори – наче брама, яка закриває цей вхід. Коли карниз зі шторами падає, темні сили проникають в наше життя. Можуть початися сварки і розлад не тільки в сім’ї, а й з друзями, колегами чи сусідами.

Зупинився годинник. Можуть зупинитися фінансові потоки (проблеми з грошима)  і не виключені проблеми зі здоров'ям.

Розбилося дзеркало. Аби дзеркало вміло говорити, воно багато б чого розповіло, адже здатне накопичувати інформацію. У тому числі – й негативну. Розбиваючись на шматки, воно ніби розмножує цей негатив і вивільняє його. Це загрожує великими втратами  у всіх сферах життя – фінансах, везінні, здоров'ї. А тому, хто дзеркало розбив, взагалі загрожує сім років нещастя

Розсипалася сіль. Буде серйозна сварка з кимось із домашніх.

Птах бється у вікно. В давнину люди вірили в те, що птахи – душі померлих, які повертаються на землю, щоб принести погану звістку. Зазвичай вони повідомляють про хворобу чи смерть близької людини.

Почути затемна кукурікання півня. Теж віщує погані новини.

Вночі несподівано відчинилися двері. В оселі хтось серйозно захворіє.

Прикусили язика або щоку. Посваритесь з близькою людиною. Вважається, що біль і дискомфорт, які з’являються в момент прикусування, натякають, що сварка викличе у вас душевний біль.

Раніше ми розповідали про народні прикмети, які допоможуть організувати безпечну та успішну поїздку

А також про те, якими способами можна привабити в дім гроші

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист