Як розбагатіти: 15 способів привернути в дім гроші завдяки народним прикметам

Скільки б ми не говорили, що народні прикмети – це дурниці, однак в душі багато хто сподівається, що дотримання певних ритуалів може внести в життя позитивні зміни. Один з найпопулярніших –  як привабити гроші в дім.

Сучасна наука скептично ставиться до ритуалів та прикмет. Однак якщо ви вірите в їх ефективність або просто хочете додати в життя трохи магії, чому б не спробувати?

● Хліб і сіль потрібно тримати разом у мисці, щоб привернути достаток. А якщо поставити цю миску прямо біля входу, то у вашому домі ніколи не буде нестачі їжі та грошей.

● Покладіть кілька монет під килимок біля входу – вони вкажуть напрямок грошовому потоку.

● Коли хтось з домашніх йде у справах, які стосуються прибутку, побризкайте вслід водою –  гроші, подібно до води, повернуться в дім.

● Тримайте вдома базилік, м'яту і розмарин – вони притягують гроші.

● Не слід ставити на підлоту сумку, в якій є гроші.  

● В ніч повного місяця поставте миску з водою і срібною монетою під місячне світло – це приверне гроші та успіх.

● Не кладіть гроші на стіл – це допоможе уникнути незапланованих витрат.

● Розраховуючись у магазині готівкою, гроші кладіть на прилавок, а от здачу намагайтеся брати з рук касира чи продавця.

● У народі кажуть, що гроші «люблять» відкритий простір. Відчинені двері та вікна символізують готовність до нових можливостей. Тому не забувайте регулярно провітрювати приміщення – це не тільки збереже здорову атмосферу вдома, але і, можливо, залучить матеріальний достаток.

● Зелений асоціюється з природним ростом і процвітанням. Тому побутує думка, що використання елементів зеленого кольору в декорі дозволяє розраховувати на фінансову стабільність. Зелені килимки, штори, диванні подушечки, простирадло на ліжку чи кімнатні рослини – згодиться все.

● Порвані банкноти відразу міняйте, щоб не відвернувся фінансовий успіх.

● Побутує думка, що показувати пусті кишені – до біди. Тому про всяк випадок краще мати при собі хоча б якусь символічну суму. Навіть одна монета або купюра невеликого номіналу – це вже щось.

● Те, як ви зберігаєте чесно зароблене, також може впливати на фінансову стабільність – притягувати або відлякувати гроші. Носіть їх у чистих гаманцях. Стратегічний запас теж зберігайте акуратно – в конверті, наприклад. Гроші люблять порядок.

● Думки матеріальні, тому ніколи не відкладайте на «чорний» день – робіть запас з думкою, що збирайте на щось приємне.

● Не скаржіться на матеріальну скруту, що б не трапилося – це притягує, як магнітом, матеріальні труднощі.

Чи дійсно народні прикмети мають силу? Головне, пам’ятати, що гроші – це лише засіб, а не мета. Залишайтеся відкритими для нових можливостей і живіть у гармонії з оточуючим світом!

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист