Як скласти светр, щоб не займав багато місця

Прийшов час навести лад у шафі і звільнити місце для літнього одягу. Підказуємо, як правильно зберігати светри та пуловери, щоб вони були компактними, не розтяглися і не зімялися.

Ваша шафа – не гумова, і в ній навряд чи зможуть уживатися поряд і теплі зимові светри, і  літні футболки, сукні, блузки та сорочки.

До того ж, фахівці не радять зберігати светри тривалий час у підвішеному вигляді. Вони розтягуються, втрачають форму, а вирізи деформуються. В деяких випадках виправити ситуацію вже неможливо.    

Тому найправильнішим рішенням вважається зберігання светрів у горизонтальному положенні. Їх можна скласти в шафі на полиці або в ящик комода.

Якщо ж скласти певним чином, а не так, як ви завжди робите, можна  зекономити і немало місця. Один з таких способів пропонує The Folding Hacks.

Техніка складання дуже проста – забирає максимум 10 секунд. Вона підходить не тільки для тонких трикотажних светрів і водолазок, а й для об’ємних варіантів.

А ще вона дозволяє светрам триматися купи. Якщо ви надумаєте перекласти їх з місця на місце, конструкція не розпадеться, щойно її зачепите. І вам не доведеться складати все знову. До того такий одяг можна складати гіркою або ставити в ряд у шухляді.  

Уважно подивіться відео і беріться до роботи. Тут відразу два варіанти, і обидва дуже практичні.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист