3 види оригінальних заправок для салатів без майонезу

З цими заправками звичні страви стануть смачнішими.

Олія або майонез – традиційні заправки для салатів. Однак одне й те ж саме набридає. До того ж від майонезу останнім часом багато хто відмовляється через його калорійність. Тому пропонуємо три нескладні заправки, з якими звичні страви заграють новими фарбами.

Грецький класичний соус

Смакує з овочевими салатами, салатом з тунця, крабовим, «Олівє» та «Мімозою».

250 г грецького йогурту

1 ст. л. лимонного соку

1 ст. л. гірчиці (краще брати лагідну)

Зелень і сіль за смаком

Всі інгредієнти змішати й посолити.

Заправка з винним оцтом

Смакує до оселедця під шубою

1 ч. л. гірчиці

3 ст. л. рослинної олії

1 ст. л. винного оцту

Всі інгредієнти змішати і перемазати шари продукті.   

Салат із заправкою з соусом теріякі

Смакує до салатів з м'ясом, сиром та слабосоленою рибою

1 ст. л. меду 

2 ст. л. діжонської гірчиці

2 ст. л. соусу тіріякі

2-3 ст. л. оливкової олії

1 ч. л. лимонного соку

Сіль за смаком

Все змішати і заправити салат. Соус тіріякі краще брати густий. За бажання його можна замінити червоним сухим вином.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист