Для чого зберігати туалетний папір у холодильнику під час вимкнення світла

Місце туалетного паперу – в туалеті. І десь у шафі чи в комірчині – там, де ви зазвичай тримаєте стратегічні запаси. Але господині, які люблять порядок, кладуть його і в холодильник.

Неприємний запах у холодильнику – часта проблема. Забули про половинку лимона чи шматочок риби або сиру – маєте амбре, від якого треба відвертати ніс.

Особливо це стало актуальним під час регулярних вимкнень світла. Холодильник не може тримати потрібну температуру, продукти псуються – і маємо несвіжий запах. Інколи важно навіть встановити його причину.

Усунити це можна різними способами. Існують спеціальні пристрої-поглиначі сторонніх запахів, які прикріплюються на внутрішній стінці холодильної камери.

Досить ефективно справляються з «брудною роботою» народні засоби. Можна просто насипати в блюдце соди, поставити на полиці – і смороду в холодильнику не буде. Або використовувати лимон, шматочки картоплі тощо.

А можна піти іншим шляхом – покласти в холодильник рулон туалетного паперу. Найдешевший, елітний багатошаровий – ролі не грає. Головне, не ароматизований. Він впорається з проблемою на «10» з десяти балів. Причому вбере не тільки неприємні запахи.

Справа в тому, що целюлоза сприяє поглинанню зайвої вологи з повітря. Це означає, що конденсату на задній стінці холодильника буде накопичуватися менше. Відповідно, збільшиться термін зберігання продуктів. І вони не будуть настільки  активно псуватися.

Експерти кажуть, що міняти туалетний папір у холодильнику слід не частіше разу на місяць – один рулон може увібрати до 500 мл вологи. Це недорогий і ефективний спосіб тримати продукти в порядку.

Вас це можна зацікавити: Чому мясо не можна зберігати на верхній полиці холодильника

Як правильно зберігати продукти в холодильнику і чому важливо дотримуватися  «правила двох»

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист