З`ЯВИВСЯ СЕРВІС, ЯКИЙ ДОПОМОЖЕ СКЛАСТИ СПИСОК ПОКУПОК ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

Сайт повністю безкоштовний.

Їжа та кулінарія на карантині - окрема тема. Скільки не ходи в магазин і не купуй продуктів на два тижні, вони закінчуються рівно за 3-5 днів. Момент знову йти в магазин приходить дуже швидко, і починається паніка - що купити і в якій кількості, щоб вижити в самоізоляції через коронавірус. 

Російський дизайнер та розробник сайтів під ніком Sasha Koss створив та запустив сервіс, який допоможе в один клік створити список покупок. Про це він повідомив в зібранні Hacker News.

Сайт є абсолютно безкоштовним. А скласти список покупок максимально легко: потрібно у відповідних віконцях вказати тривалість перебування вдома, кількість осіб та меню. В результаті сервіс вам покаже інтерактивний перелік, яким можна поділитися з родиною. Придбані продукти можна позначати галочкою.

Ось, наприклад, список продуктів, які потрібні будуть для трьох дорослих людей на 14 днів.

Тому наступного разу, готуючись вийти в магазин, витратьте хвилинку часу на цю програму, щоб не скуповувати всі продукти підряд. А ще не забувайте з собою маску та антисептик.

До речі, як боротись з зайвими кілограмами, якщо вони з`являються під час самоізоляції, "Йод" теж знає. Ось наше спеціальне відео - "Фітнес на карантині".

iod.media

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист