Яким має бути чоловічий одяг? Давайте розберемося!

Чоловічий одяг та мода отримує досить мало уваги, але якщо заглибитись у її горизонти, то можна побачити величезний простір для творчості. У сучасних реаліях кожна людина, незалежно від статі, віку, статусу, намагається виглядати доглянуто, красиво та стильно. Що ж потрібно знати для того, щоб бути у тренді цього сезону? І як зібрати ідеальну капсулу для гардеробу?

Почнемо з бази, без якої не починається жоден аутфіт — джинси. У сучасних тенденціях вони вже стали справжнім маст хевом, який можна носити не тільки у повсякденності: на прогулянки, вечірки, посиденьки з друзями, а й на роботу, навчання та бізнес-зустрічі. Рекомендуємо розглянути для себе моделі з колекції Levi's, адже саме з цього виробника розпочалась історія деніму.

Також для звичайних іміджів рекомендуємо придбати собі кілька пар зручних оверсайз шортів та джоггерів. Мода на такі вироби з'явилася відносно недавно, але поширилася з шаленою швидкістю. В асортименті марки Superdry запропоновано величезну різноманітність товарів у streetstyle напрямку, тому обов'язково пригляньте для себе штани та інші стильні речі.

Суворі штани не менш необхідні у будь-якій шафі, адже кожен чоловік який себе поважає, має статусний костюм у діловому стилі. Такий пошукайте у BOSS, адже ця компанія виготовляє одні з найбільш якісних, дорогих та елегантних виробів в офіційному стилі.

Різноманітною лінійкою футболок цього сезону може похвалитися фірма Karl Lagerfeld. Бренд пропонує універсальні моделі, які легко поєднувати з будь-якими варіаціями іміджів. Ви можете вибрати однотонні типи або футболки з малюнками, принтами, написами та яскравими забарвленнями. Радимо підібрати кілька різних видів для того, щоб потім мати можливість скласти безліч різноманітних луків.

Також розгляньте колекцію фірми Guess, яка підготувала безрукавки з комірами для літнього та осіннього сезону. З такими дизайнами пропонуємо складати аутфіти в стилі Old Money, підібравши до них шорти у білому, сірому або коричневому відтінках та лофери із замші.

Найпрестижніші джемпери, худі та світшоти ви знайдете у HUGO. Вони можливі на застібці або без. Неймовірні поєднання кольорів зроблять образи оригінальними та несхожими на інші. Виробник виконує фірмову продукцію у виняткових дизайнах, тому вам слід виділити особливу полицю в шафі саме для неї.

Весь брендовий чоловічий одяг запропонований на нашому офіційному сайті Ultrashop. Переходьте в розділ для чоловіків і вибирайте для себе тільки оригінальну та якісну продукцію.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист