Як цікаво і змістовно провести вихідні в різних містах України (15-16 червня)

Куди піти в Одесі

Опера «Служниця»


Розвиток дійства опери відбуватиметься у розкішних театральних інтер’єрах театру – у бельетажі та на Французьких сходах. Фігури атлантів та муз, розмаїті візерунки, золотава патина дзеркала – усе це створюватиме особливу атмосферу. Опера представить вам неймовірну історію перемоги чарівної служниці Серпіни над її господарем доктором Уберто. Кокетство, жарти, сварки та маніпуляції – усе врешті розступиться перед необорними чарами кохання…

Одеський Театр опери та балету, пров. Чайковського, 1

15 червня, 18:00
Квитки: від 250 грн.

Вистава «Брехуха»

Перед вами – дві молоді пари. Здавалося б, усе життя попереду. Та вже сьогодні з’являються якісь складнощі, розбіжності. І як рятувати сім’ю? Питання одне, але відповіді у кожного – свої. От і вдаються герої до таких методів, які ледве не заводять у глухий кут. А до чого тут майже вкрадені немовлята та яким же буде фінал – дізнаєтеся під час вистави! 

Театр музкомедії (ОАТМК ім. М. Водяного), вул. Пантелеймонівська, 3
16 червня, 17:00
Квитки: від 250 грн.

Рок-опера «Ісус Христос – суперзірка»

В основі сюжету рок-пери – події, описані в Євангелії від Іоанна. Вони охоплюють період від в'їзду Ісуса в Єрусалим до моменту смерті на Голгофі. Стародавня історія, зображена творчим колективом театру, набула сучасного звучання за допомогою використаних засобів музики, світла, слів, талановитої гри акторів. Рок-опера «Ісус Христос – суперзірка» – це унікальна нагода побачити себе зсередини та знайти свій «шлях до храму». Тож – не втрачайте нагоди отримати дійсно унікальний досвід!

Театр музкомедії (ОАТМК ім. М. Водяного), вул. Пантелеймонівська, 3
15 червня, 17:00
Квитки: від 250 грн.

Презентація нового альбому Karna

Діти Карпат, поціловані самим Перуном, мольфарська магія яких стрімкими арканами розноситься горами і полонинами.

Усі ми встигли несамовито скучити за цими гарячими гуцулами, за романтичними композиціями в яких сплітаються пристрасть і ніжність, за автентичними мотивами та, чого вже приховувати – за шаленими паті на Прикарпатті, які навіть чорти не обходять стороною. Приходьте на концерт, щоб відчути цю несамовиту енергію!

True Man sun of a beach, пляж Аркадія, 10

16 червня, 18:30
Квитки: від 490 грн.

Куди піти в Дніпрі

Концерт «Танці! Танці! Дитячий симфонічний концерт» 

Учасники Академічного симфонічного оркестру Дніпропетровської філармонії запрошують усіх дівчаток та хлопчиків, а також молодих душею дорослих на прекрасний концерт танцювальної музики! Диригент оркестру – заслужений артист України Віктор Плоскіна.

На всіх гостей чекає незабутня подія, яка занурить у барвистий і безтурботний світ дитинства. Мелодійні танцювальні композиції подарують гарний настрій на увесь тиждень!

Літній театр парку ім. Т. Г. Шевченка, пл. Шевченко, 1

15 червня, 12:00
Квитки: від 100 грн.

Вистава «Щоденник негідника»

Вам доведеться разом із героями вистави відповісти на багато цікавих запитань. Наприклад, як зробити успішну кар’єру або знайти пристрасне кохання. І чи можна тут обійтися без обману, нещирої улесливості, зради товариша і допомоги віщунки? Як бачите, є над чим замислитися. Тож неодмінно завітайте на яскраву виставу, що вразить сміливими жартами на межі фолу, гротескними костюмами та окрім сміху й сліз викличе філософські роздуми. 

Дніпровський академічний театр драми та комедії, пр. Яворницького, 97

16 червня, 16:00
Квитки: від 100 грн.

Подія «LATIN MUSIC & BIG BAND»

Вечір, сповнений пристрасті, тепла та краси, зробить ваше літо ще яскравішим і неповторним!

Сцена «оживе» музикою Латинської Америки. На вас чекають палкі ритми афро-кубинської музики, які запалюють вогонь у серцях. Відчуєте всю силу та енергію сон-кубано, мамби, сальси, маренге, соко та каліпсо. Вони миттєво перенесуть вас на розпечені береги Карибів, де ви зануритеся у романтику бразильської самби та босса нови!

Приєднуйтеся до нас у цей літній вечір, дозвольте музиці вести вас! Чекаємо!

Літній театр парку ім. Т. Г. Шевченка, пл. Шевченко, 1

16 червня, 18:00
Квитки: від 200 грн.

Сімейний аквапарк «SKY»

Затишний аквапарк «SKY» для усієї родини вже відкритий та працює кожен день!
На території 3 басейни: дитячий, дорослий (основний) для плавання і басейн з гірками. Також 7 великих та 5 маленьких гірок.

Опалювальне обладнання підтримує комфортну температуру в басейнах, а чищення і дезінфекція води проводиться безперервно!
Також, для відвідувачів кожного дня працює повноцінна кухня, бар з різноманітними коктейлями, а також Гриль-Бар. Кожної суботи та неділі, на території Аквапарку «SKY» проводяться безкоштовні дитячі розважальні анімації.

Вул. Березинська, 2 

Щодня, з 10:00 до 19:00

Квитки: від 350 грн.

Куди піти у Львові

Концерт SAGA LOVE ISLAND

Запрошуємо вас на унікальний дводенний концерт, де лунатимуть енергійні ритми і кожна нота даруватиме особливі враження! Хедланером заходу стане неймовірний GUSGUS – найуспішніший колектив Ісландії, що створює музику у широкій жанровій палітрі. Звучання гурту – різне у кожній пластинці. Але незмінним залишається використання правильних елементів фанку та хаусу, щ і робить звучання GUSGUS дійсно неповторним.

ISLAND BEACH CLUB, вул. Хмельницького, 9Б

15 червня, 17:00
Квитки: від 1800 грн.

Концерт Василя Байдака «Смерть, папуга та фортепіано» 

Цього вечора ви точно зірвете джекпот! Адже авторський стендап від Василя Байдака та чуттєві мелодії від Ingret об’єднаються в несамовитий потік вражень, енергії та емоцій. Слова набудуть максимальної гостроти. Майстерні іронія, абсурд, перебільшення допоможуть досягнути повного перезавантаження, і ви ще довго будете цитувати почуте для друзів… Буде і смішно, і важко, як є. Але точно стане легше! Побачимось!

Тераса !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26

15 червня, 19:00
Квитки: від 390 грн.

Подія «Класика про кохання в саду»

Дозвольте собі на декілька годин поринути в інший світ, де поєднуються легендарні мелодії у виконанні кращого оркестру та атмосфера сакрального місця з вражаючим краєвидом на історичну частину Львова. І все це під спів пташок та захід сонця зі Святоюрської гори.

Жива музика та атмосфера вечірнього саду – гарантія незабутніх вражень та сил для нашої подальшої боротьби!

Митрополичі сади (Сад собору Святого Юра), площа Святого Юра, 5

15 червня, 19:00
Квитки: від 390 грн.

Концерт «Хіти українського ретро»

Ви матимете унікальну можливість послухати знакові твори Богдана Весоловського, Анатолія Кос-Анатольського та інших видатних композиторів, мелодику, стиль та легкість яких можна легко порівняти з піснями Ірвінга Берліна, Коула Портера чи навіть Джорджа Гершвіна. Тому виконавці додали у програму концерту їхні пісні в українській інтерпретації, аби відтворити максимально якісний та атмосферний ряд незабутніх хітів. Ну і звісно ж не без «Тільки ві Львові» Генрика Варса.

Митрополичі сади (Сад собору Святого Юра), площа Святого Юра, 5

16 червня, 19:00
Квитки: від 390 грн.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист