У ПІВДЕННІЙ КОРЕЇ ПРОЙШЛО ЩОРІЧНЕ ЗМАГАННЯ ДЕ ЛЮДИ НІЧОГО НЕ РОБЛЯТЬ

У Південній Кореї відбулися щорічні змагання Space-out. Його учасники розслабляються в лісі далеко від міської метушні й отримують призи за найстабільніший пульс.

Як пише Vice, конкурс проходить з 2014 року. Протягом 90 хвилин його учасники повинні просто ловити дзен і відволікатися від щоденної рутини, тобто нічого не робити. Як на усіх пристойних змаганнях, за десятками конкурсантів спостерігають глядачі та журі.

У цьому році число учасників змагань через коронавірус скоротили з 80 до 30 людей. Перше місце посів 34-річний кореєць, який керує перукарнею. Срібло дісталося чемпіону 2019 року Лі Радде. Він працює ведучим на англомовному радіо у Сеулі, а заради конкурсу десять годин їхав на мотоциклі на острів Чеджу.

через GIFER

«Моє найбільше досягнення у житті – це перемога у конкурсі 2019 року. Так що не дивно, що моє друге найбільше досягнення у житті – це друге місце у 2021 році», – сказав Радд.

Конкурс придумали для того, щоб дати трудоголікам можливість розслабитися, причому зробити це без почуття провини. Організаторів постійно запрошують для проведення змагань у різні країни, у тому числі європейські. Такі змагання вже проводили, наприклад, у Пекіні та Роттердамі.

changeua.com 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист