У КИЄВІ МОДЕРНІЗУЮТЬ ВУЛИЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ

Київ стає світлішим і безпечнішим!

Цього року з бюджету столиці на встановлення LED-освітлення було виділено майже 700 мільйонів гривень.

За ці гроші співробітники КП “Київміськсвітло” продовжують встановлюють нові економічні LED-світильники, які роблять рух на вулицях більш комфортним та безпечним.

До того ж, використання сучасних світлодіодних ламп дозволяє економити близько 30% на сплаті за електроенергію.

Наприклад, у 2018 році завдяки модернізованому освітленню столиця заощадила 11 мільйонів гривень.

Тоді на оновлення старих світильників було спрямовано 300 мільйонів гривень.

Цього ж року плани більш амбітні.

Київська міська державна адміністрація запланувала замінити на LED понад 20 000 тис. світильників на 150-ти об’єктах міста.

План майже виконаний. 

Зокрема найближчим часом «засвітяться» вулиці Бориспільська та Ломоносова. Світліше стане і на Трухановому острові та Столичному шосе.

Що ж стосується вже наявних результатів, то на сьогодні LED-освітлення встановлене на вулицях:

Борщагівській, Ревуцького, Олени Теліги, Петра Сагайдачного, Генерала Алмазова, бульварі Лесі Українки, бульварі Дружби народів, бульварі Вацлава Гавела, Набережному Шосе, Жилянській, Саксаганського, Московській, Полковника Затєвахіна, Коноплянській, проспекті Павла Тичини, проспекті Романа Шухевича,  Парково-Сирецькій, Озерній, Татарській, Чистяківській, Дружківській, Електротехнічній, бульварі Академіка Вернадського, вулиці Виборзькій, вулиці Паторжинського, вулиці Дорогожицькій та ін.

Також було оновлене освітлення в Солом’янському та Печерському ландшафтних парках, у Наводницькому та Куренівському парках, на деяких мостах столиці.

Як зазначив мер столиці Віталій Кличко, комплексне встановлення світлодіодних світильників - недешеве. Але витрати виправдані. 

Кожного дня Київ стає сучасніше, безпечніше та світліше.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист