Три знаки зодіаку, яким у грудні особливо пощастить

Грудень – місяць, коли всі підбивають підсумки, а дехто може розраховувати на нагороду. Наприклад, представники цих трьох знаків, які потраплять в обійми удачі.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Цим знаком керує експансивний Юпітер, який асоціюється з удачею і достатком. Не дивно, що енергійні та авантюрні Стрільці часто опиняються у більш сприятливому становищі, ніж інші знаки зодіаку.

Для представників цього знаку останній місяць року – час можливостей і в особистому, і в професійному плані. Це може бути несподівана пропозиція по роботі, випадкова зустріч, яка стане початком нових стосунків, або захоплююча пригода. Оптимізм і авантюрна натура Стрільців служать магнітом для удачі і дозволяють рухатися вперед, легко долаючи перешкоди.

А ще вони зможуть вирішити проблему зі здоров’ям – виявиться, що накручували себе даремно…

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Розташування планет у грудні сприяє цьому старанному знаку зодіаку. Хоча Козерогів не можна назвати надто везучими, вони вміють багато чого добиватися завдяки наполегливості та цілеспрямованості.

У цьому місяці з'являється можливість пожинати плоди своїх цілорічних зусиль. Будь то кар'єра, стосунки чи якісь особисті плани, буде шанс отримати визнання і значно просунутися вперед. Старання та лідерські якості Козерогів помітить керівництво, а отже можна розраховувати принаймні на підвищення зарплати, якщо не на нову престижну посаду. Головне, не злякатися перспектив, які відкриваються, і ризикнути, сказавши «так».

Риби (19 лютого - 20 березня)

Мрійливі й інтуїтивні Риби часто співзвучні з припливами і відпливами космічних енергій. Впродовж грудня вони якраз будуть в ударі – зможуть  відкрити для себе несподівані можливості (і фінансові у тому числі) у сфері мистецтва. Приємні сюрпризи Всесвіт запланував і в особистому житті Риб – у самотніх представників цього знаку може трапитися сама рокова зустріч, на яку чекали. А у сімейних буде просто ідилія.

Здатність бачити те, що не лежить на поверхні, дозволяє Рибам знаходити приховані можливості, які інші можуть не помітити. Саме в цьому місяці з’явиться шанс втілити свої мрії в реальність. Не останню роль у цьому зіграють давні зв'язки. Якщо вам пропонуватимуть допомогу, не варто відмовлятися – людина це робить від щирого серця.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист