ПІДТРИМАЙ ЗБІРНУ УКРАЇНИ З КІБЕРФУТБОЛУ У ВИРІШАЛЬНИХ МАТЧАХ ВІДБОРУ ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ!

Підтримай збірну України з кіберфутболу у вирішальних матчах відбору чемпіонату Європи!

У понеділок, 30 березня Youtube-канал Української асоціації футболу покаже матчі за участю збірної України з кіберфутболу в дисципліні PES у межах другого туру першого групового етапу кваліфікації чемпіонату Європи.

Після першого туру відбору, поєдинки якого відбулися 16 березня, українська збірна із десятьма очками посідає третє місце у турнірній таблиці. Для того, аби продовжити свій шлях на європейську першість, «синьо-жовтим» необхідно зайняти перше або друге місце. Переможець групи вийде напряму на чемпіонат Європи, а володар другого місця отримає путівку до другого раунду відбору.

Наразі українці відстають від лідерів італійців лише на три залікових бали і знаходяться у відстані усього одного очка від чорногорців. І у сьогоднішніх матчах відбору нашим хлопцям потрібна не лише максимальна концентрація та віра у власні сили, але й підтримка вболівальників!

Розклад матчів:

Італія — Україна, 18.00

Україна — Уельс, 19.00

Чорногорія — Україна, 20.00

Андорра — Україна, 21.00

Україна — Фарерські о-ви, 22.00

Час початку матчів — київський.

Приєднуйся до онлайн-трансляції ігор збірної України з кіберфутболу на Youtube-каналі УАФ: https://www.youtube.com/watch?v=y415R6uZ9vc&feature=youtu.be

Разом – до перемог!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист