МАКСИМАЛЬНА ПОТУЖНІСТЬ І ЕКСКЛЮЗИВНИЙ СТИЛЬ: BMW M5 EDITION 35 YEARS

35 років тому відділ BMW Motorsport GmbH створив нову категорію автомобілів. Перший потужний седан поєднує у собі динаміку кермування спортивного автомобіля з комфортом і функціональністю 4-дверного автомобіля преміум-класу.

Названа BMW M5 і оснащена рядним 6-циліндровим двигуном від спортивного автомобіля BMW M1 із середнім розташуванням двигуна, нова модель почала вражаючу кар'єру, яку сьогодні продовжує BMW M5 Competition (витрата пального в змішаному циклі: 10,6-10,5 л/100 км, викиди CO2 в змішаному циклі: 241-238 г/км), задаючи темп.

Сьогодні BMW M5 є найуспішнішим потужним спортивним седаном у світі.

До ювілею BMW M GmbH представляє спеціальну модель BMW M5, яка має найпотужніший двигун під капотом в історії моделі – потужністю 460 кВт/625 к.с., – а також вражає унікальними елементами дизайну та оснащення.

BMW M5 Edition 35 Years випустять обмеженою серією у 350 екземплярів, він буде доступний по всьому світу з липня 2019 року.

Упродовж шести поколінь динамічний потенціал BMW M5 постійно збільшувався, але високопродуктивний седан постійно залишався вірним своєму характеру.

Ювілейна модель з ексклюзивним оздобленням BMW Individual

У BMW M5 Edition 35 Years з особливою інтенсивністю оживають відчуття М і винятковий характер спортивного седана. В основі конфігурації спеціальної моделі знаходиться BMW M5 Competition, завдяки якому динаміка седана, натхненна автомобільним спортом, отримує новий вимір.

Це забезпечується двигуном V8 з технологією M TwinPower Turbo, максимальною потужністю 460 кВт/625 к.с. і максимальним обертовим моментом 750 Н∙м, а також особливо прямим з'єднанням двигуна, спеціально розробленою технологією підвіски, системою повного приводу M xDrive і активним диференціалом M ззаду.

Автомобіль прискорюється з 0 до 100 км/год за 3,3 секунди, а позначку 200 км/год долає через 10,8 секунди.

Екстер'єр та інтер'єр BMW M5 Edition 35 Years вражають так само, як і його динамічні характеристики. Особливо якісні елементи дизайну М, розроблені спеціально для моделі Edition, та оздоблення BMW Individual надають автомобілю статус ексклюзивної колекційної моделі. Його вражаючий зовнішній вигляд забезпечується спеціальним оздобленням BMW Individual, виконаним з металіка Frozen Dark Grey II, який має особливу пігментацію для створення враження шовкової матової поверхні.

Нові 20-дюймові легкосплавні диски M з Y-подібними спицями в кольорі Graphite Grey були створені виключно для моделі Edition. Крім того, супорти стандартної гальмівної системи M виконані у глянцевому чорному кольорі. Карбон-керамічна гальмівна система M опціонально доступна з гальмівними супортами, оздобленими золотом.

На додаток до багатофункціональних сидінь M і повного шкіряного оздоблення BMW Individual Merino чорного кольору з бежевими контрастними швами, особливий ексклюзивний стиль інтер'єру створюють елементи оздоблення з анодованого золота з алюмінієво-карбонової структурою, яка представлена ​​тут вперше.

Ці тонко структуровані, високоякісні глянцеві поверхні розташовані в області панелі приладів, оздоблення дверей і центральної консолі. Іншими характерними особливостями спеціальної моделі є накладки на пороги з написом «M5 Edition 35 Jahre» та лазерне гравіювання «M5 Edition 35 Jahre 1/350» на кришці підстаканника в центральній консолі.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист