Концерт Володимира Дантеса у твоїх навушниках: добірка хітів Володимира Дантеса у живому звучанні

28 червня український співак Володимир Дантес з нагоди свого Дня народження презентував унікальний формат звучання власних хітів під назвою “Live Session”.
“Live Session” — це збірка живого звучання пісень Володимира Дантеса, що давно полюбилися слухачам. Серед представлених треків: “Чуєш”, “Кити”, “Я залишусь молодим”, а також і пісні, що тільки починають набирати популярності “Дура”, “Ти мій звір” та інші, не менш яскраві хіти, що навіть в записі передають весь драйв та енергію концертів виконавця. Саме в цьому й полягає головна мета запису добірки “Live Session” — подарувати слухачам можливість перейнятися атмосферою концертів Володимира Дантеса в часи, коли великі виступи артистів є рідкістю через безпекову ситуацію в країні. 
“Для кожного артиста концерти — це особливі моменти синергії з його слухачами, і я є далеко не виключенням. Однією з моїх найбільших творчих мрій — концерт у моєму рідному місті, у Харкові. Через повномасштабне вторгнення, зокрема безпекову ситуацію, ця мрія поки що залишається нездійсненою. Натомість я вирішив, що записати свої треки у живому звучанні та доповнити їх яскравою відеороботою буде хорошим рішенням в умовах, що склались. Я щиро сподіваюсь, всі мої слухачі, з ким ми не можемо зустрітися на концертах, насолодяться цим релізом сповна, а вже зовсім скоро всі улюблені треки ми поспіваємо разом на концертах”, — поділився Володимир Дантес. 

Послухати добірку треків Володимира Дантеса у живому звучанні вже можна на всіх музичних платформах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист