Комод як невід'ємний предмет меблів у інтер'єрі

Комод давно став невід'ємною частиною наших життів. У такий предмет меблів можна скласти одяг, косметику, взуття та інші речі. Крім цього, комод досить універсальний: ви можете розмістити його в дитячій, спальні, вітальні, на кухні, в кабінеті і навіть ванній. Про те, як вибрати виріб, який буде відповідати всім вашим побажанням та потребам, ми поговоримо у цій статті.

Вибираємо найкращу модель комода: швидко, правильно та легко

Як уже було сказано вище, комоди підходять для розміщення в будь-якій кімнаті. Крім цього, вони мають ще низку вагомих переваг:

• Якісні та зносостійкі матеріали виготовлення.

• Широкий асортимент: доступні десятки варіантів кольорових та розмірних рішень.

• Приємна ціна – ви можете вибрати виріб будь-якого бюджету.

• Стильний та оригінальний дизайн, який доповнить будь-який стиль інтер'єру.

• Можливість придбати комод від провідних українських чи європейських виробників.

Не секрет, що при виборі будь-якого предмета меблів звертати увагу слід не тільки на зовнішній вигляд. Насамперед, загальний термін служби комоду залежатиме від якості матеріалів виготовлення – не рекомендуємо заощаджувати на цьому пункті. Найбільш зносостійкими прийнято вважати вироби з дерева та металу – такі конструкції порадують вас своєю стійкістю та надійністю. Також, в інтернет-магазині КупіСтул представлені комоди з натурального та штучного ротанга, скла, ДСП та МДФ – кожен зможе знайти для себе ідеальний варіант.

При виборі виробу варто брати до уваги і його функціональність. Говорячи про комод, першою на думку спадає така характеристика, як місткість. Кількість висувних ящиків залежить від ваших потреб: наприклад, для спальні можна вибрати комод із трьома ящиками для зберігання одягу або постільної білизни. Якщо йдеться про кухню, то тут варто віддати перевагу більш містким моделям. У такому комоді ви зможете зберігати посуд, рушники та навіть побутову техніку.

Не секрет, що комод має бути надійним та стійким. Якщо ви шукаєте комод на колесах, то переконайтеся в тому, що вони справні. Крім цього, виріб не повинен видавати зайвих звуків і рипіти. Перед покупкою рекомендуємо поцікавитись у консультанта про наявність гарантії від виробника на виріб – така перевага вбереже вас від непередбачених обставин.

Також, перед тим як остаточно визначитися з моделлю, варто зробити попередні виміри майбутнього розташування комода. Знаючи про точні параметри, ви точно не помилитеся з габаритами виробу.

Комоди у різних стилях інтер'єру

Комод повинен гармонійно доповнювати інтер'єр тієї чи іншої кімнати. Наприклад, якщо спальня облаштована в стилі лофт, тоді рекомендуємо віддати перевагу металевому виробу на ніжках. Для домашнього робочого кабінету в сучасному стилі hi-tech варто вибрати функціональну модель зі зручною системою відкриття ящиків push to open. Для кухні в легкому та ніжному стилі прованс підійдуть компактні вироби з натурального дерева, а для вітальні в класичному стилі можна віддати перевагу пишній та розкішній дерев'яній моделі.

Як і де купити якісний комод у Києві та Україні?

Який комод ви не обрали, в інтернет-магазині КупіСтул знайдеться варіант на будь-який смак, колір і бюджет. Прогуляйтеся сторінками нашого онлайн-каталогу для того, щоб вибрати ідеальний для себе вироб. Наші щирі менеджери завжди допоможуть визначитися з вибором, а також допоможуть в оформленні замовлення. Якщо у вас виникли будь-які питання, ви можете заповнити форму зворотного зв'язку на сайті, або зателефонувати за вказаним номером телефону – ми завжди готові вам допомогти. Вас потішать наші ціни, швидка доставка та висококласний сервіс – тисячі покупців залишаються задоволеними покупкою і досі. Про це говорять безліч відгуків на сайті, які знаходяться у загальній доступності. Приєднуйтесь до великої та дружної родини інтернет-магазину КупіСтул, щоб радувати себе та близьких якісними меблями якнайчастіше!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист