Фрозе – освіжаючий десерт на основі вина

Якщо не можете визначитися, чого хочеться більше в ці спекотні дні – морозива чи вина, цей геніальний рецепт для вас. Фрозе – освіжаючий десерт, у якому поєднується все разом. 

Назва походить від frozen (заморожений) і rose (троянда або рожеве вино). І це головна суть напою.

1 пляшка рожевого вина

100 г цукру

250 г полуниці, порізаної на чверті

70 мл лимонного соку

Вино перелити в глибоку ємність і поставити в морозильну камеру до повного замерзання.

Цукор змішати з полуницею. Залишити на півгодини, щоб сироп просочився полуничним соком. Після цього пропустити через дрібне ситечко і залишити у холодильнику на 30 хвилин.

Заморожене розе, лимонний сік і 3/4 полуничного сиропу змішати з льодом і перебити в блендері. Ще раз поставити в морозильну камеру на 30 хвилин. Знову перебити в блендері, розлити по келихах. Зверху вилити решту полуничного сиропу.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист