Чіабата із запеченими цукіні

Паніні, кростіні, брускетта, піца – італійці вміють з нічого робити гарну та смачну їжу.

1 маленька житня чіабатта з насінням або невеликий багет

1 невеликий цукіні

1 червоний болгарський перець

3 кульки розсольної моцарели на одну порцію

томатний соус або домашній кетчуп до смаку

1 ст. л. оливкової олії

бальзамічний соус за смаком

Цукіні порізати на смужки 0,5 см завтовшки. Збризкати оливковою олією і обсмажити по 1 хвилині з кожного боку або запекти в духовці до м'якості, приблизно протягом 10-15 хвилин при температурі 200°.

Червоний перець загорнути у фольгу і запекти поруч із цукіні за такої ж температури протягом 15 хвилин. Після цього порізати смужками шириною 2 см.

Розрізати чіабату навпіл, викласти послідовно томатний соус, цукіні, перець та кульки моцарелли. За бажанням можна додати зверху кілька крапель бальзамічного соусу та для зручності розрізати кожну чіабатту на три частини.

Якщо хочете ситної чіабати, можете додати шинку, хамон – все, чого душа забажає.

Вас це може зацікавити: Сирна галета з томатами та оливками: це просто бомба!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист