Як приготувати гуакамоле – найкращий рецепт мексиканської закуски за 5 хвилин

Кремовий авокадо, соковиті томати та яскравий лайм – ідеальне поєднання для швидкої закуски. Це гуакамоле готується всього за кілька хвилин і додає стравам яскравого смаку та свіжості. Подавайте його з хрусткими начос або лавашем – і насолоджуйтеся.

1 стиглий авокадо

¼ червоної цибулі (можна не додавати, якщо не любите)

1 червоний перець чилі

3–4 гілочки свіжої кінзи

1 середній помідор (видалити м’якоть, залишити лише щільну частину)

сік 1 лайма

2 ст. л. оливкової олії

сіль, перець за смаком

Цибулю і помідор нарізати дрібним кубиком. Чилі подрібнити. Авокадо розім’яти виделкою.  

Все ретельно перемішати.

Кінзу дрібно посікти і додати до гуакамоле.

Туди ж вичавити сік лайма, додати оливкову олію, посолити і поперчити. Усе добре перемішати.

Подавати з лавашем або улюбленими чіпсами начос.

Вас це може зацікавити: Фрітата з зеленим горошком – легкий рецепт смачного сніданку

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист