Як правильно вживати оцет, щоб зупинити переїдання

Однієї столової ложки оцту на день буде достатньо, щоб знизити рівень цукру в крові, холестерин, ризик ожиріння печінки. А головне – кількість вісцерального жиру. 

Оцет ми найчастіше додаємо до маринадів та салатних заправок. Але вживати його можна не тільки в такому вигляді, пише The Мirror.

Справа в тому, шо він може тимчасово блокувати шлункові ферменти, сповільнюючи  надходження глюкози в кров. Таким чином він бореться з інсуліном, жиром на животі та холестерином.

Фітнес-гуру Джессі Інхаусп рекомендує додавати одну столову ложку будь-якого кухонного оцту (білого чи яблучного) у склянку води та випивати приблизно за 10 хвилин до найситнішого  прийому їжі на день – обіду. Це може зменшити сплеск глюкози на 30%. А також зменшити тягу до їжі і додати енергії.

Такі висновки Джессі Інхаусп зробила в результаті експерименту, в якому було задіяно 2700 людей у віці від 20 до 70 років. Протягом місяця його учасники щодня вживали  оцет і вегетаріанські закуски,  а впродовж останнього тижня виходили на прогулянку після прийому їжі.

90% добровольців у результаті відзначили зниження тяги до їжі та прилив енергії. Вони також помітили позитивний вплив на сон, гормональний фон, шкіру, настрій і контроль діабету.

Для посиленого ефекту фітнес-тренер радить прийом їжі починати завжди з овочів. Клітковина, яка міститься  в них, створює фіброзну сітку в кишечнику, яка сповільнює надходження цукру в кров і не допускає високих стрибків цукру. Це дозволяє довше відчувати ситість і відмовитися від перекусів.

Оцет слід розводити водою (однією склянкою). Так вдасться знизити його агресивність стосовно зубної емалі.

Вас це може зацікавити: 6 побічних ефектів яблучного оцту для здоровя

Як легко і весело спалювати калорії вдома, не займаючись спортом і не напружуючись

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист