Як поломка авто допомогла чоловіку виграти в лотерею $150 тисяч: усім би так

Це історія із серії «не було б щастя, але нещастя допомогло». Американець виграв у лотерею, бо забув у зламаному авто лотерейний квиток. 

Житель Меріленду – затятий гравець у національну лотерею Powerball. Зізнається, що йому майже ніколи не щастило – хіба що вигравав якісь дрібниці. Але не втрачав надію і продовжував купляти квитки.

Один із таких квитків він забув у машині. За іронією долі, вона зламалася, і довелося її залишити в автосервісі. Проте чоловік не надто шкодував за тим, що тепер має обходитися без транспортного засобу. Його більше засмутило усвідомлення, що от-от має відбутися черговий розіграш лотереї, а він не встиг зареєструвати свій квиток. І повертатися за ним у сервіс пізно. Тому просто купив у найближчому магазині інший – із автоматично  заповненими номерами.

Яким же було його здивування, коли виявилося, що 4 цифри з 5 виграшних зійшлися!  Джек-пот зірвати не вдалося, але $150 тис. теж на дорозі не валяються.

Причому про них чоловік дізнався тільки за тиждень після розіграшу лотерей – забув вчасно поцікавитися результатом. Новина так його вразила, що довго не міг прийти до тями.

Як витратить гроші, поки що не знає. Каже, вони з дружиною точно зроблять ремонт у будинку. А як розумно розпорядитися рештою капіталу – треба ретельно обдумати.

Це дуже правильна позиція. Головне – не поспішати. Як показує практика, більшість крупних виграшів у лотерею були витрачені бездумно і не допомогли їхнім власникам поліпшити своє життя.

Вас це може зацікавити: Любитель Lego потрапит до Книги рекордів Гіннесса: скільки кімнат займає його колекція (ВІДЕО)

А за образу відповісте: $75 тис. хоче відсудити молодик у дівчат, які критикували його в соцмережі

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист