Любитель Lego потрапит до Книги рекордів Гіннесса: скільки кімнат займає його колекція (ВІДЕО)

Мешканець Праги збирає конструктори з 5 років. Щоб розмістити їх усі на вітрині, йому довелося арендувати чимале приміщення.

Напевно, Мілош Кречек з Чехії – найпалкіший фанат конструктора Lego у світі. Адже зібрати колекцію – це означає вкладати в неї серйозні гроші та витрачати немало часу на те, щоб зібрати конструктор.

Перший експонат колекції з’явився у нього в 5-річному віці. З того часу пройшов вже не один десяток років – тепер він власник близько 2500 наборів Lego різного розміру та на різну тематику. Тут є раритетні набори, дерев'яні фігурки, тематичні композиції –  «Зоряні війни», Гаррі Поттер тощо, будиночки, техніка, пам’ятки архітектури, тварини. Є стенди з мініфігуркам, брелоками, роботами.

Коли набори перестали вміщатися у власній оселі, Мілош Кречек арендував для них приміщення. А згодом зрозумів, що таку красу гріх просто заховати і любуватися самому. І відкрив у Празі приватний Музей Lego. Сьогодні він займає площу 450 квадратних метри і має 22 кімнати!

На те, щоб скласти всі свої конструктори, чоловік загалом витратив більше 20 тис.  годин, тобто майже півтора роки!

Але він не зупиняється і продовжує поповнювати колекцію. Тож до Книги рекордів Гіннесса він потрапив цілком заслужено.

До речі, обожнює збирати Lego і легенда футболу Девід Бекхем. Але з Мілошем Кречеком йому не зрівнятися.

Якщо ви теж любите збирати  Lego і у вас вдома зібралася купа деталей, з них можна зробити щось цікаве. Спробуйте з допомогою додатку LEGO Brickit зісканувати всі деталі, і він запропонує варіанти для збирання.

Раніше ми писали про геймера з Угорщини, який потрапив до  Книги рекордів Гіннесса після стріму тривалістю 59 годин

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист