Мав галюцинації та втратив зв'язок з реальністю: геймер провів у прямому ефірі 59 годин

Барнабаш Вуїті-Жолнаї з Угорщини встановив світовий рекорд – провів найдовший у  світі стрим, щоб потрапити до Книги рекордів Гіннесса. 

Упродовж 59 годин 20 хвилин хлопець грав у прямому ефірі в World of Warcraft. При цьому геймерство для нього – не основний вид діяльності. За професією Барнабаш – кухар, а комп’ютерні ігри – його хоббі.

Однак він виявився надзвичайно азартним кухарем – більше двох діб стрімив, буквально не встаючи з-за комп’ютера. Хоча ні – щогодини хлопець дозволяв собі 5-хвилинні перерви, щоб перекусити та сходити до вбиральні.

Як йому вдалося витримати цей ігровий марафон – не вкладається в голові. Ні кави, ні

енергетиків Барнабаш не вживав, оскільки вважає їх шкідливим для здоров'я. Коли все закінчилося, зізнався, що після 45 годин гри почав втрачати зв'язок з реальністю і  ловити галюцинації. Але у нього навіть думки не було здатися.

Цікаво, що жертви, на які він пішов, були не виправданими. Попередній світовий рекордсмен вів трансляцію в прямому ефірі 23 години 31 хвилину. Тобто Барнабаш переграв його майже вдвічі. Але потрапити до Книги рекордів Гіннесса міг навіть якби протримався в ефірі на 1 хвилину довше.

Однак він не шкодує, що стільки сил і здоров’я вклав у рекорд. І каже, що готовий його побити – позмагатися з самим собою.

Окрім слави хлопець отримав велику вдячність. Трансляція велася на одному з геймерських сайтів. Всі доходи, отримані під час стриму, були перераховані на благодійність.

Раніше ми писали про те, як собака взяв участь у турнірі з комп’ютерних ігор і ледь не побив світовий рекорд

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист