А за образу відповісте: $75 тис. хоче відсудити молодик у дівчат, які критикували його в соцмережі

32-річний Нікко Д'Амброзіо з Чикаго образився на дівчат, які розкритикували його в мережі. І хоче отримати грошову компенсацію за моральні збитки.

Для Нікко ця історія почалася в той момент, коли у Facebook, у групі під назвою «Ми зустрічаємося з тим самим хлопцем?» побачив своє фото.

Все було б нічого, але цей паблік відвідують в основному дівчата, які знайомляться в соцмережах з хлопцями і хочуть дізнатися, чи не було в когось з ними поганого досвіду.

Під фото Д'Амброзіо теж був пост, у якому дівчина питала, чи можна планувати серйозні стосунки з цим молодиком.

Чого тільки не дізнався бідолаха про себе з коментарів, які почали з’являтися під постом! Їх було багато, всі – негативні і зводилися до того, що з ним краще не мати справ, бо він ненадійний і неприємний тип.

Одна дівчина, що зустрічалася з ним кілька разів, розповіла, що Д'Амброзіо був милим до першого сексу. А коли отримав, що хотів, зник. Друга підтвердила, що в Нікко немає серйозних намірів – він шукає тільки інтим. А ще він дуже неприємний тип, тому що постійно вихваляється своїм матеріальним становищем.

Прочитане неприємно вразило чоловіка до глибини душі. І він вирішив покарати дівчат – подав судовий позов на 28 панянок і заодно на компанію Facebook, яка надала платформу для його публічного сорому. Тепер він хоче отримати від них компенсацію в розмірі $75 тис.

До речі, позов подано по семи пунктах: навмисне заподіяння емоційних страждань, вторгнення в приватне життя, наклеп тощо.

Юристи в шоці від свого вразливого, скандального й безкомпромісного клієнта, який відмовився врегулювати питання із обвинуваченням у досудовому порядку.

Тепер, навіть якщо Нікко й виграє справу, слава про нього рознесеться дуже далеко. І знайти когось, хто захоче піти з ним на побачення, буде дуже важко.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист