Як носити шкіряні шорти весною: практичні поради для модниць

Часи, коли шорти вважалися літнім одягом, давно пройшли. Деякі модниці примудряються вдягати їх навіть взимку. Але навесні вони зустрічаються на вулиці набагато частіше. Одна з найпопулярніших моделей – шкіряні шорти.

Шкіряні шорти виглядають просто розкішно. Проте дехто відмовляє собі в задоволенні вдягти їх з приходом першого тепла. Просто не зрозуміло, як носити і з чим компонувати, щоб було стильно, доречно і не холодно.

Колір

Почнемо з того, що шорти можуть бути будь-якого кольору: бордові, коричневі, бежеві, темно-зелені, чорнильні. Всі вони чудово виглядають, але універсальний колір, безумовно, чорний.

На ділову зустріч високого рівні шорти краще не вдягати (не слід відволікати присутніх від справ). В інших випадках вони можуть стати альтернативою спідниці міні, особливо якщо це не обтисла модель.

Верх

Поєднувати шкіряні шорти можна майже з будь-яким одягом. Якщо йдеться про верх, це може бути лонгслів, футболка з піджаком, об’ємний чи обтислий светр, світшот, строга або прозора гіпюрова блузка.

Більш стриманий образ чи сексі – все залежить тільки від вас.

Колготи

Оскільки з голими ногами на вулицю ще не вийдеш, під шкіряні шорти потрібно вдягати колготи. Тілесні – безпрограшний варіант. Але не для дівчат з пишними формами – це візуально зменшить їх ній зріст і розширить талію та стегна.

Інша справа – колготи в тон шортів на взуття: вони роблять силует стрункішим і помітно витягують.

Чорні колготи в сітку, горох чи візерунок виглядають дуже сексуально.

Колготи яскравих кольорів – сміливо і екстравагантно.

Взуття

Для прохолодної погоди ідеально підходять чоботи й боти.

Стильний варіант – поєднання з лоферами, які зараз в тренді.

Кросівки і шкіряні шорти – класичний варіант спорт-шику. 

Черевики на високих підборах – якщо хочете звести представників протилежної статі з розуму.

Раніше ми розповідали: Балетки, лофери і металік: модне взуття весни-2024

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист