Балетки, лофери і металік: модне взуття весни-2024

Якщо ви ще не купили нове взуття на весну, не поспішайте. Можливо, деякі модні моделі стоять у шафі і кілька років чекають на свою щасливу годину.

Мода циклічна: те, що сьогодні перестало бути актуальним, за кілька років знову буде в тренді. Це підтверджу весняні взуттєві тенденції. Тож що будуть носити модниці навесні?

Балетки Мері Джейн

Ці балетки нагадують дитячі черевички на ремінці. Але їм симпатизують жінки незалежно від віку. Адже це лаконічне, надзвичайно комфортне і симпатичне взуття, яке вписується у всі стилі. Не дивно, що модельєри про нього не забувають. У цьому сезоні балетки будуть і на низькому підборі, і на високому, з текстилю, шкіри й лаковані.

«Котячі підбори»

Вони виглядають трохи рарітетно – ці невисокі тоненькі підбори, які було створено для підлітків («кошенят»), що тільки-но вчаться ходити у дорослому взутті. Зручний каблучок висотою до 5 сантиметрів у формі рюмочки швидко набув популярності і серед дорослих жінок. У 80-х роках його витіснили високі підбори, але, як бачимо, не на завжди. «Котячі підбори» чудово поєднуються з діловим стилем і джинсами, з спідницями й сукнями і навіть зі шкарпетками. 


Взуття кольору металік

Модель не має значення. Головне – щоб взуття блищало. Але не варто його поєднувати зі спідницею чи штанами металік, які теж актуальні – це вже буде занадто.

Лофери

Вони знову повертаються! Хоча, якщо чесно, таке враження, що вони й не зникали. Інша справа, що тепер зручні лофери зазнали трансформації. Окрім класичних моделей з’являться лофери на платформах і підборах. А ще – тримайтеся, модниці – у вигляді мюлей! Тому потурбуйтеся про те, щоб вони були у вашому гардеробі. Їх можна  поєднувати і з джинсами, і з короткою спідницею.

Раніше ми писали, як розмір ноги впливає на тривалість життя

А також як носити подовжені сережки, щоб виглядати ефектно

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист