Як цікаво і змістовно провести вихідні в Києві (27-28 квітня)

Казка-мюзикл «Білосніжка і семеро гномів»


Незабаром Білосніжці виповнюється 16 років, і вона має стати королевою. У її лютої мачухи геть інші плани захоплювати все нові і нові землі та вічно лишатися молодою і прекрасною. Юна Білосніжка стоїть їй на заваді. Тож, мачуха виганяє її до темного лісу, де на принцесу чекає зустріч із гномами.

Це вистава про пригоди Білосніжки, боротьбу за своє щастя, справжню дружбу і кохання.

Театр «Браво», вул. Олеся Гончара, 79

27 квітня, 12:00
Квитки: від 200 грн.

Виставка тюльпанів на Співочому полі


У цьому році до тюльпанів приєдналися віоли, нарциси, крокуси, іриси та інші багаторічники, які гармонійно поєдналися у квіткові композиції. Сотні тисяч квітів вже розквітли та заполонили територію парку яскравими локаціями.

Співоче поле, вул. Лаврська 31

Квитки: від 250 грн.

Вистава «Подарунок треба заслужити»


Розумна комедія для розумного глядача з почуттям гумору. Випадкова зустріч, яка дозволяє перебрати по кістках все попереднє життя.
Іноді важко зустрітися із самим собою, відображення якого можна побачити в іншій людині. Дорожче за все нам коштує втрата власних ілюзій. Коли щастя було так поряд, а опинилось на іншій галактиці. Несподіване одкровення і ненавмисний спогад.
Вистава однозначно для дорослих. Хоча в ній абсолютно немає теми сексу, проте багато теми кохання, взаєморозуміння та дружби.

Палац культури «Дарниця», вул. Заслонова, 18
27 квітня, 18:00
Квитки від 250 грн.

Вистава «Як Баба стала Ягою»


Мемуари жінки про стосунки з чоловіками та її шлях до щастя. Цікави історії, багато неочікуваних поворотів, сміх крізь сльози все як у житті.

Трохи еротики, трохи зради, трохи бійки і нескінченна віра в майбутнє щастя та кохання.
Один необережний крок жінки і навколо неї закручується вир неймовірних подій. Вони бентежать, смішать, збуджують, навіюють мрії. А ще змушують забути про все, що відбувається в реальності, перетворює життя на ураган пристрастей.

І головне, попри всі негаразди і самотність, треба зняти рожеві окуляри, щоб бачити, хто поряд та що чекає попереду…

Будинок Актора, вул. Ярославів Вал, 7

28 квітня, 17:00

Квитки: від 220 грн.

Концерт «KOZAK SISTERS»


Вперше в Україні гурт KOZAK SISTERS & Xanna Kozakova запалить на сцені.

Для вас у виконанні Сестер Козакових прозвучать пісні з першого, дебютного діаспорянського альбому KOZAK SISTERS «Ukrainian Trinity».

Серед унікальних музичних інструментів будуть представлені старосвітська кобза, колісна ліра, дримба, бузукі, торбан, флейта і ще багато надзвичайних інструментів, що обʼєднаються у піснях про кохання, любов до батьківщини, казкову українську міфологію.

В програмі вісні, запальні танці, а також авторські смаколики від майстра кондитерського мистецтва Оксани Шипулиної.

Stand Up Art, вул. Велика Житомирська, 16

28 квітня, 19:00
Квитки: від 300 грн.

Великодній маркет


Великдень – свято світла. Свято, яке завжди дає надію, зміцнює віру та нагадує, що добро переможе. В такий складний час нам особливо потрібна ця великодня атмосфера: збиратися з рідними, обіймати друзів, готувати святковий стіл, прикрашати оселю, вбирати дорогу серцю вишиванку, сорочку чи сукню.
На маркеті буде більше 150 брендів з товарами різних категорій. Вони готують фермерські сири, м'ясо та ковбаси, авторські солодощі, святковий декор для дому, кераміку, текстиль, одяг та аксесуари. Приходьте святкувати всією сім’єю!

D12, вул. Десятинна, 12

27-28 квітня, 10:00-20:00
Квитки: вхід вільний.

Виставка карликових дерев бонсай

Вісім майстрів з різних міст України представлять мінідерева та композиції в традиційному стилі. Тому якщо ви хотіли обрати одну з чудових рослин, щоб прикрашала і ваш дім, це чудова нагода.  Виставка пройде в лівому крилі оранжереї «Старий купол» відділу тропічних та субтропічних рослин.

Вул. Тімірязєвська, 1

26-28 квітня, 10:00-17:00
Квитки: 100 грн.

Святкування Великодня у Софії Київській


Організатори прагнуть відродити давні українські традиції святкування Великодня та показати мистецьку, пісенну, інструментальну, танцювальну й обрядову культуру цього свята.

Тож можна буде поводити хороводи, пограти в ігри, долучитись до майстер-класів, поспівати весняні та великодні пісні. І, звісно, буде спільна трапеза. Приходьте святкувати усією родиною!
НЗ «Софія Київська», вул. Володимирська, 24
28 квітня, 13:00
Квитки: від 150 грн.

Заміський комплекс «Старий Пруд»


«Старий пруд» – це ідеальне місце для затишного відпочинку як удвох, так і з найближчими людьми. Незаймана природа дозволяє вдосталь насолодитися відпочинком та відійти від міської метушні. Хвойні дерева, свіже повітря, неймовірно смачна їжа в ресторані європейської та української кухні – вам все припаде до душі.

Територія обладнана під будь-який вид дозвілля, ресторан європейської та української кухні, бенкетні зали, дерев'яні котеджі, лазні та різні розваги аби активно провести свій час. Тут можна поніжитися в лазні, насолодитися красою природного озера, покуштувати вишукані та смачні страви в ресторані, а також побути з близькими наодинці.

С. Пилиповичі, вул. Шевченка, 1а

Кожного дня
Квитки: вхід вільний.

Вистава «Фатальна вісімка або кохання вмирає останнім»


Смішно і пронизливо одночасно цей комедійний детектив розповідає про надзвичайну ситуацію, у якій опинилися 8 жінок – відрізані від світу, у великому приватному будинку, наодинці зі своїми страхами, таємницями та пристрастями, але головне – наодинці одна з одною.  
І тут починається найцікавіше – занурення у природу жінки, її думки, бажання та мотиви вчинків, за якими лежить нестримна жага кохати та бути коханою.  

На що жінка готова піти заради кохання?  Які травми та захисні реакції викликає його відсутність? І як його здобути? Про все це та ще про дещо і йдеться у виставі.  
За п’єсою французького драматурга Р. Тома «8 жінок».  
Театр CULT, вул. Чикаленка, 14
28 квітня, 19:00 

Квитки: від 250 грн.
 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист