Все під контролем: знаки зодіаку, з якими складно будувати стосунки

Контроль над своїм життям дає нам відчуття безпеки та впевненості в собі. Але дехто  намагається контролювати не тільки свої життя, а й чуже. Більше того – навязувати  свої погляди. Це може дуже ускладнити стосунки і навіть перерости в протистояння.  Особливо такий стиль поведінки характерний для цих трьох знаків зодіаку.

Телець

Урівноважений, спокійний, щедрий і чуттєвий Телець може стати чудовим романтичним партнером. Але проявляє він усі ці якості тільки коли все йду за його планом. Якщо партнер озвучує власні бажання та потреби, які відрізняється від його власних, конфлікти неминучі. Телець стає впертим, владним і вмикає режим контрою. Він встромить носа скрізь: «скільки коштує ця картопля?», «чому там пізно повертаєшся з роботи?» і «а хіба не потрібно вже полити ці квіти?» Він не хоче миритися з думкою, що його система цінностей може вийти з рівноваги.

Але щасливе партнерство з Тельцем – це теж реально. Якщо у вас однакові життєві цінності, якщо ви його доповнюєте, цей союз вдасться на заздрість оточуючим.

Лев

Лев дуже самовпевнений, для нього природньо – бути в центрі уваги. Саме тому часто виглядає досить зарозумілим і авторитарним. Це стосується і відносин: він любить оточувати себе такими ж самовпевненими людьми. Якщо відчуває, що його ігнорують або не сприймають серйозно, розриває ці стосунки. З його точки зору, слабші повинні підпорядкуватися сильнішому, тобто йому. Тож Лев буде проявляти силу, нав'язуючи свою волю партнеру, щоб зберегти контроль.

Але це не означає, що ви повинні підкорятися йому. Спробуйте показати Леву власні  кігті. Не виключено, що він сприйме це як демонстрацію сили і поставиться до вас с повагою. Тоді в його особі отримаєте неймовірно відданого партнера.

Діва

Представники цього знаку зодіаку – втілення дисципліни та контролю. Вони раціональні, люблять у всьому чіткість, терпіти не можуть випадковості і промахи навіть свою. До речі, високі вимоги пред'являють і до себе, і до партнера. 

Спонтанність, якою  захоплюються інші, Діва вважає непотрібними ускладненнями у своєму зайнятому житті. Тому не посоромиться зробити партнеру зауваження, щоб повернути його на свій, «правильний» шлях.

Ця форма контролю може бути досить виснажливою, але є лазівка. Ви можете поговорити з Дівою, чесно розповісти, що відчуваєте в таких ситуаціях. Вона любить відверті розмови, поважає тих, хто наважується на рівних посперечатися з нею. І готова домовлятися.

Вас це може зацікавити: На них можна розраховувати: знаки зодіаку, які завжди тримають слово

Не потрібно краще – залиште все, як є: знаки зодіаку, які не люблять змін

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист