Не потрібно краще – залиште все, як є: знаки зодіаку, які не люблять змін

Є люди, які обожнюють, коли в них вирує життя і відбуваються радикальні зміни. Ці три знаки зодіаку почувають себе впевненими і щасливими, коли в них все стабільно – тоді вони здатні зрушити з місця гори.

Козеріг

Для досить консервативного Козерога важливо грати по правилам. Тоді він розуміє, де собі потрібно підстелити соломки, щоб з ситуації вийти неушкодженим. Інновації, різкі зміни і сюрпризи він терпіти не може.

Цей знак зодіаку зазвичай не проти багато років працювати на одному місці. Якщо втратить роботу, не знаходитиме собі місця, поки не знайде нову. Причому шукатиме щось дуже схоже на попередню.

У відносинах стабільність і залізна вірність є вирішальним критерієм. Якщо Козерога кидає партнер, його світ руйнується. І це надовго.

Рак

Для Рака найстрашніше – зміни в сім’ї. Він любить піклуватися про інших і робить це з пристрастю, особливо коли діти ще маленькі. Коли потомство починає оперятися і ставати на ноги, всіма силами намагається не помічати їхнього дорослішання – не може змиритися з тим, що діти врешті-решт стануть незалежними.

Через свою гіперопіку цей знак зодіаку часто добивається того, що пташенята вилітають із гнізда раніше, ніж він розраховував.

Терези

Для Терезів важливо знати, що на них чекає, тоді вони почувають себе комфортніше. Не любить ситуації, де потрібно робити вибір. Тому будуть зважувати варіанти, радитися зі сторонніми людьми, а потім ще довго сумніватися, чи правильно зробили.

Не дивно, що цей знак зодіаку намагається всіляко уникати  навіть незначних змін – їм здається, що вони призведуть до чогось поганого. А якщо точніше, зміни тягнуть за собою неминучі злети та падіння. Такі американські гірки Терезів лякають – вони бояться, що не зможуть забезпечити свої матеріальні запити та потреби близьких людей.

Вас це може зацікавити: Вигадують собі проблеми: три знаки зодіаку, які постійно хвилюються

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист