На них можна розраховувати: знаки зодіаку, які завжди тримають слово

«Обіцяного три роки чекають» - це не про них. Слово цих чотирьох знаків зодіаку міцне, як титан. Якщо вони вам щось пообіцяли, можете на них розраховувати.

Діва

Не існує такої деталі, на яку Діви не звернули б увагу і не зафіксували в пам’яті. У них все дуже ретельно продумано, і поки не буде зроблено ідеально, не заспокоються. Іноді їхня педантичність навіть починає дратувати. Але те, що нас дратує, також має велику перевагу: якщо Діва щось обіцяє, вона цього дотримується, чого б їй це не коштувало.

Рак

Раки не тільки надзвичайно чутливі, вони використовують власні емоції як еталон для своїх дій. Живуть за принципом «Стався до людей таким чином, як би ти хотів, щоб вони ставилися до тебе». Тому що-що, а своїх обіцянок дотримуються чітко. Нерідко через це виникають конфлікти в сім’ї. Друга половинка не завжди розуміє, як можна пожертвувати сімейним вихідним і помчатися допомагати другу, «він на мене розраховує». 

Лев

Леви люблять бути в центрі уваги, але не за будь-яку ціну. Їм не подобається, коли на них поглядають з осудом, але дуже люблять щире захоплення. Порцію такого захоплення можна отримати завдяки тому, що всі знають: їхнє слово – закон. Тому дотриматися його стараються з усіх сил. Лев може не спати ніч, відмовитися від якихось зручностей, але репутацію людини слова не зіпсує ні за що.

Скорпіон

Якщо представники цього знаку знають, що на них хтось розраховує, не можуть це проігнорувати й не протягнути руку допомоги. Для них розчарувати когось – значить, розчаруватися і в самому собі. Але будьте обережні: скорпіони чекають від вас того ж. Інакше ви швидко відчуєте їх укус.

Вас це може зацікавити: Не потрібно краще – залиште все, як є: знаки зодіаку, які не люблять змін

Вигадують собі проблеми: три знаки зодіаку, які постійно хвилюються

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист