Лікар замінив тренера посеред матчу й привів бразильський футбольний клуб до перемоги

Незвичайна історія трапилася під час матчу двох бразильських команд – «Реал» і «Бразильєнсе». У перерві між таймами тренер останньої подав у відставку. І команді довелося грати під керівництвом свого головного лікаря.

За нормальних обставин відставку тренера посеред матчу ніхто б не прийняв. Однак президент «Бразильєнсе» не тільки не тримав Паулу Роберто Сантуша – він був радий, що той вирішив звільнитися. Адже команда грала дуже погана. Попередні дві гри теж видалися невдалими. Тому в перерві між таймами президент клубу Луїс Естеван сказав тренеру все, що думав про його бездарне керування футболістами.

Сантуш вважав критику несправедливою і образливою. Тому, не довго думаючи, заявив, що йде зі свого поста. Прямо зараз!

Його ніхто не тримав. Там само, як і весь тренерський штаб, який звільнився разом з ним.

Щоб хоч якось закінчити матч, Луїс Естеван наказав керувати грою лікареві Жорже Оліва. Здавалося б, що може розуміти в стратегії та тактиці футбольної гри лікар? Однак Жорже Оліва справився з покладеною на нього місією. Він не тільки довів команду до фінального свистка, а й здобув для неї перемогу – «Бразильєнсе» виграли матч з рахунком 2:1.

Вас це може зацікавити: Бджоли ледь не зірвали міжнародний тенісний турнір у Каліфорнії: гру довелося зупинити на дві години (ВІДЕО)

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист