«У НАШІЙ СІМ'Ї Я ПОГАНИЙ ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ»: АНДРІЙ ФЕДІНЧИК І НАТАЛКА ДЕНИСЕНКО ПРО ПРИНЦИПИ ВИХОВАННЯ СИНА

Як виховувати дитину – тема, що завжди палко обговорюється у багатьох сім'ях. Не оминула вона й наших героїв «Папаньок». Сашко стверджує, що Шурик має сам «набивати шишки» та вчитися на власних помилках. А ось Таня – справжня тривожна мати, яка боїться відпустити сина у двір покататися на велосипеді. Чи поділяють ці позиції виконавці ролей Сашка та Тані – Андрій Федінчик та Наталка Денисенко? Якими батьківськими секретами можуть поділитися?

Андрій Федінчик та Наталка Денисенко виховують п'ятирічного сина Андрійка. Актор зізнається, що його підхід до виховання кардинально відрізняється від підходу його героя Саші.

– Принципи виховання дітей у нас абсолютно різні, бо й діти різні. Якщо у Сашка син лагідний, правильний, прислухається, коли треба, то і з ним працювати особливо не потрібно. Тому Сашко дає йому більше свободи. У мене в житті все по-іншому, – ділиться Андрій Федінчик. - Мій син із якимось внутрішнім «я» з дитинства, він не слухається іноді зовсім. Тому часом доводиться бути суворим із ним. У нашій сім'ї я такий «поганий поліцейський».

І Наталка Денисенко не поділяє надмірної тривоги своєї героїні. Каже, може переживати, якщо на те справді є причина чи привід.

- Я дуже вірю у жіночу енергетику і те, що дитина до 7 років дуже тісно пов'язана з мамою емоційно. Якщо мама буде спокійною, то й дитина теж. Так само і з тривожністю, – пояснює акторка. – Я за те, щоб давати дитині простір та свободу. Щоб вона могла відчути цей світ та вчитися на своєму особистому досвіді.

Та й особистий приклад теж грає чималу роль. Наприклад, у деяких кулінарних звичках. Так в одній із серій Таня готує Сашка стати батьком і «впроваджує» правильне харчування аж до вівсянки вранці. Наталка Денисенко зізналася, що у реальному житті її навчив їсти вівсянку саме Андрій Федінчик.

- Я раніше просто випивала каву з чимось. Причому у мене була така фігура, що я могла дозволити собі все: копчену ковбасу на ніч, тортики. Зараз ми всі їмо вівсянку. Навіть маленький Андрійко. Каже, що смачно, – розповідає Наталка. – Ну і я йому так завжди подавала: ось твоя улюблена каша.

Ділиться своїм батьківським лайфхаком акторка. Візьміть на замітку та обов'язково дивіться нові серії «Папаньок». Сьогодні о 20:15 на каналі СТБ та нашому ютуб-каналі на вас чекають дві прем'єрні серії.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист